Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

3M Privacy Filter 12,3""

Hinnat näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille.
3M Privacy Filter 12,3"" (PFNGG001)

3M Privacy Filter 12,3""

Artikelnr:
PFNGG001
Expertrecensioner: 8 recensioner

3M-tietoturvasuoja for PixelBook 12.3" Laptops 16:9 - Kannettavan tietokoneen näyttösuojus - 12.3" wide malleihin Google Pixelbook
  • Typ Skärmskydd
Förväntad i lager 8.6.2022
Beskrivning

Skärm- och enhetsteknik fortsätter att utvecklas. Det gör vi också. Bakom våra produkters enkelhet finns en kraftfull kombination av optisk teknik och den kreativitet du förväntar dig av 3M. Våra pekkänsliga sekretess- och skyddsprodukter fungerar utmärkt på de flesta pekaktiverade enheter på marknaden och skyddar skärmarna och informationen som visas på dem. Våra skräddarsydda sekretessfilter, som är tunnare och pekkänsligare än någonsin, ger skärmskydd med hög upplösning och hindrar visuella hackare från att se skärmen utan att du störs.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.